SOUS CHEF
Descrição da oferta de emprego
Principais responsabilidades:
Gestão da equipe de cozinha;Garantia da qualidade dos pratos;Planejamento e organização da cozinha;Coordenação das operações diárias;Comunicação com outros setores.
Requisitos técnicos:
Capacidade e experiência em cozinha de alta demanda;Experiência com:-Fornos Rational;-Controles de FT;-Controle de Estoque e Armazenamento;-Focado em Produção;Ter conhecimento de gestão de pessoas;Saber treinar e Delegar;Ter Espirito de Liderança.
Perfil comportamental:
Organizado, proativo, flexível e bastante comunicativo. Que tenha capacidade de liderança e goste de trabalhar em equipe.Local de trabalho: Belo Horizonte, MGRegime de contratação de tipo: Efetivo – CLTJornada: Período IntegralNível hierárquico: Supervisor
Detalhes da oferta
- YAPP
- Indeterminado
- 12/08/2025
- 04/01/2026
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......
The dilly hotel require enthusiastic and highly motivated individuals to join our successful team... any course, with or without exp... 2)one size passport photograph recently taken attach with the cv/resume 3)your scanned valid international traveling passport... our excellent reputation is built on......
Bakers / bartenders / chefs / chef de partie / sous chef / chef d 'cuisine / cooks / dietitians, food and beverage servers, food service supervisors, restaurant and food service manager, catering manager, assistant beverage manager, kitchen manager, banquet coordinator, beverage server, beverage shift......
We have made a public commitment to training called the skills pledge through the uk government's train to gain service available positions bakers / bartenders / chefs / chef de partie, cooks, restaurant and food service manager ,conference & banqueting operations manager, food & beverage team manager......